Biografie (NL)

Alexander Visser is in 1999 in Frankrijk begonnen als allround DJ. Tijdens het wintersportseizoen draaide hij daar in La Grotte du Yeti te Tignes. Sinds die tijd heeft hij in talloze clubs en bars in Nederland en het buitenland gedraaid.

Van Le Monde in Val Thorens tot Bloopers in Albufeira. Hij heeft allerlei verschillende nationaliteiten voor zich gehad. Van Scandinaviërs tot Australiërs, maar voor het grootste gedeelte is hij actief en is hij actief geweest in één van de grootste studentensteden van Nederland, Utrecht.

Hier heeft hij zich door bijna in alle dansgelegenheden laten inhuren.
Gaandeweg heeft Alexander een perfect gevoel voor sfeer opgebouwd, en zorgt hij altijd voor een dansbaar feest ongeacht het publiek op de dansvloer.

 

Muziekstijlen

Verschillende muziekstijlen passeren de revue bij Alexander. Onderstaand hebben we een lijstje gemaakt van de genres waarin Alexander zich als geen andere dj in thuis voelt.

De lijst refenties bewijst maar hoe multi inzetbaar deze allround DJ is. Voor al uw feestelijke gelegenheden groot of klein, is DJ Alexander Visser de aangewezen partner voor een groot succesvol feest! 

Dance classics - jaren 70 disco - jaren 80 & 90 - 50ties & 60ties - lounge - house - tech house - deep house - techno - latin - pop - jazz - motown /soul - funk - top 40 - R&B - Nederlandstalig enz.